27 oct 2012, 16:00

Щастието бяло 

  Poesía » Filosófica
452 0 1

Какво е щастието бяло,
дали блестящо огледало,
в което някой без надежда
никога не се оглежда?

 

Дали не искат да го правят,
дали защото го забравят,
от щастие които се нуждаят,
не го поглеждат и нехаят?

 

А нашето блестящо, бяло,
самотно, светло огледало
с охота чака всеки ден

да види някой променен.


 

Този стих е част от стихосбирката "Тишина" на Мартин Младенов.




© Мартин Младенов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??