13 mar 2014, 11:42

Щастието в нас 

  Poesía » Otra
990 0 2

Реших да бъда днес красива,

Облякох си най чудната премяна,

Гримът оправих, сресах си косата,

Но нещо в мен не беше като трябва.

 

Зачудих се и мислих дълго,

Пробвах две, три, четири рокли,

Но нещо все не беше си на място,

Дори и с перлените вещи.

 

Накрая се усетих и усмихнах

И мигом всичко стана тъй прекрасно,

Деня приветства ме щастливо

И тръгнах аз по пътя страстно.

 

Научих си урока и зная вече,

Не в роклите и перлите е скрита красотата,

А вътре някъде дълбоко в душата.

 

Излиза тя наяве само

когато от сърце усмивка подариш.

Когато с щастие е пълен,

Светът ти най-красив.

© Йълдъз Пелтекова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??