7 ago 2024, 11:31

Щастлив морски миг 

  Poesía
78 0 2

Морето има летни ширини,

а изгревът е розов и потича,

соленото в копнежа ми сладни,

искрящите вълни как ме обичат.

 

Възторгът е взаимен, тих и бял

и шепотът навътре се отваря,

мигът расте – усмихнат, чист и цял,

разлива се, щастлив е като вяра.

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??