Чувствам се щастлива,
когато пиша тези редове,
в които често казвам
какво бушува в мен,
какво ме зове.
Чувствам се щастлива
да рисувам върху редове
картини за нежност, тревога
и какво ли не...
Чувствам се щастлива
да общувам със света чрез стихове,
да раздавам любовта на този,
който я жадува и благородно я краде
пак от тези редове...
© Петя Ченкина Todos los derechos reservados