29 июн. 2010 г., 14:32

Щастливо усещане 

  Поэзия » Любовная
513 0 0

Чувствам се щастлива, 
когато пиша тези редове,
в които често казвам 
какво бушува в мен,
какво ме зове.

Чувствам се щастлива 
да рисувам върху редове
картини за нежност, тревога
и какво ли не...

Чувствам се щастлива 
да общувам със света чрез стихове,
да раздавам любовта на този,
който я жадува и благородно я краде
пак от тези редове...

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??