9 nov 2010, 12:42

Ще... 

  Poesía » Filosófica
455 0 2

Щ Е. . .

 

Ще се вдигна нагоре

 

 

в небето

 

 

и ще сричам

 

 

до плахия здрач.

 

 

Там ще видя

 

 

дали е, което

 

 -

сама прозрях,

или пеем със плач.

 

Ще отида надолу

 

 

в земята

 

 

и ще търся

 

 

за спора вина.

 

 

Там ще смея

 

 

да си поговоря -

 

 

за играта:

живот след смъртта.

 

Ще остана

 

 

на пръсти на кея

 

 

и ще дишам

 

 

на утрото свежестта.

 

 

Там ще чувствам,

 

 

че днес аз живея.

 

 

 

 

А ПЪК УТРЕ -

ДОРИ ДА УМРА!

© Събина Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??