30 may 2009, 11:05

Ще... 

  Poesía » De amor
773 0 31

Ще чуваш стъпките ми още
отекващи в далечината,
ще бъда в скучните ти нощи
мираж и тръпка тъй позната.
Ще искаш утре да не съмне,
да чуруликам с нежен глас
от страст душата ти да тръпне
и да умираш във екстаз!

Ще виждаш в сънищата мене
по цели нощи ще стоиш,
от спомени по миналото време
изобщо няма да заспиш!
Ще идвам като самодива
да наруша спокойният ти сън
,

с косите си ще те покривам
и няма да те пусна вън!
Ще бъда огнена стихия
с дъха си целия да те стопя,
навсякъде ще те откривам,

ще бъда демон във жена!

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??