3 sept 2009, 23:46

Ще бъда 

  Poesía » De amor
495 0 0

през деня ще бъда твоят ангел
влюбен в твоите очи
пиещ от твоите сълзи
давещ се в твоята мъка...

вечер ще бъда твоят дявол
влюбен в твоите ръце...
хранещ се от твоите лъжи
заспиващ в твоите прегръдки... ♣

© Мооп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??