3 сент. 2009 г., 23:46

Ще бъда 

  Поэзия » Любовная
493 0 0

през деня ще бъда твоят ангел
влюбен в твоите очи
пиещ от твоите сълзи
давещ се в твоята мъка...

вечер ще бъда твоят дявол
влюбен в твоите ръце...
хранещ се от твоите лъжи
заспиващ в твоите прегръдки... ♣

© Мооп Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??