Sep 3, 2009, 11:46 PM

Ще бъда 

  Poetry » Love
492 0 0

през деня ще бъда твоят ангел
влюбен в твоите очи
пиещ от твоите сълзи
давещ се в твоята мъка...

вечер ще бъда твоят дявол
влюбен в твоите ръце...
хранещ се от твоите лъжи
заспиващ в твоите прегръдки... ♣

© Мооп All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??