Ще ти изпратя слънчева усмивка
по кораба отплуващ от брега
и сладка непресъхваща целувка,
която да те топли през нощта.
Ще ти изпратя сладостна въздишка
и поглед от жарава обладан,
ще ти изпратя златокоса нишка
и трепет, нейде тайно замечтан.
Ще бъдем двама в мислите навеки
и ритъма на стъпките - едно,
ще бъдат дните ни безумно леки,
ще чакаме живота-колело.
© Наташа Басарова Todos los derechos reservados
Поздрав, Нати!