2 окт. 2008 г., 18:34

Ще бъдем 

  Поэзия » Любовная
803 0 18
 

Ще ти изпратя слънчева усмивка

по кораба отплуващ от брега

и сладка непресъхваща целувка,

която да те топли през нощта.

 

Ще ти изпратя сладостна въздишка

и поглед от жарава обладан,

ще ти изпратя златокоса нишка

и трепет, нейде тайно замечтан.

 

Ще бъдем двама в мислите навеки

и ритъма на стъпките - едно,

ще бъдат дните ни безумно леки,

ще чакаме живота-колело.

© Наташа Басарова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??