16 oct 2014, 18:07

Ще чакам 

  Poesía » De amor
570 0 3

Щом вечерта замирише
на прах и на дъжд,
И над хоризонта диша
звук един и същ,

 

трептящ като слънце
или лъчи отразени.
Оставящ луната
да плаче заслепена.

 

Ще чакам. Да бъдеш
криле за нощта.
Да изпиеш дъжда,
да се слееш с прахта.

© Малката смърт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??