Oct 16, 2014, 6:07 PM

Ще чакам 

  Poetry » Love
569 0 3

Щом вечерта замирише
на прах и на дъжд,
И над хоризонта диша
звук един и същ,

 

трептящ като слънце
или лъчи отразени.
Оставящ луната
да плаче заслепена.

 

Ще чакам. Да бъдеш
криле за нощта.
Да изпиеш дъжда,
да се слееш с прахта.

© Малката смърт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??