13 nov 2018, 19:46

Ще дойда обратно при теб 

  Poesía » Filosófica, Otra
790 1 0

Когато аз падах ме хвана...

ръката ми още държиш...

защо не ме пуснеш се питам..

какво ще изгубиш, кажи...

нима толкоз тачиш човека...

че въпреки целия хаос...

реши да ми хванеш ръката...

и тутакси да ме спасиш?

 

Пусни ме, ти знай, ще се справя...

не искам да те повлека...

не искам да паднем с теб двама...

не искам да срещнем смъртта...

пусни ме, знай, всичко което...

научих аз нявга от теб...

крила ще даде ми, с които...

ще дойда отново при теб.

 

13.11.18

© Андрей Андреев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??