7 nov 2009, 0:37

Ще й тегля куршума 

  Poesía » Filosófica
597 0 4

Ще й тегля куршума

на честната дума,

нагризала ми челото,

без да ми мигне окото.

 

Ще я пратя в затвора

при лошите хора,

съвестта ми тъй чиста,

без изобщо да мисля.

 

Ще поканя лъжата

да ме гледа в устата

и от мен да се учи

как от полза се смуче.

 

Ще разбия канона,

пред сатана на икона,

обет аз ще дам,

да му служа без срам.

 

Най-сигурен лек

срещу болест – човек -

генетично разстройство

при  хора с достойнство.

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??