27 feb 2020, 10:19

Ще живея 

  Poesía » Otra
422 0 3

Ще остана жив

въпреки болестите,

въпреки раковите клетки,

които дебнат, за да развихрят

безпощадно щипките си...

Ще живея, въпреки омразата

на себеподобните ми,

които неуморно протягат

кáинови ръце към сърцето ми...

Ще оживея, за да посрещна

още един път пролетта,

за да видя още един път слънцето,

за да вдишам още една глътка въздух...

Ще живея, за да обичам!

Ще живея!

 

 

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??