Feb 27, 2020, 10:19 AM

Ще живея 

  Poetry » Other
419 0 3

Ще остана жив

въпреки болестите,

въпреки раковите клетки,

които дебнат, за да развихрят

безпощадно щипките си...

Ще живея, въпреки омразата

на себеподобните ми,

които неуморно протягат

кáинови ръце към сърцето ми...

Ще оживея, за да посрещна

още един път пролетта,

за да видя още един път слънцето,

за да вдишам още една глътка въздух...

Ще живея, за да обичам!

Ще живея!

 

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??