1 dic 2017, 13:24

Ще ме обичаш ли 

  Poesía » De amor
955 1 2

Ще ме обичаш ли

Ще ме обичаш ли, когато
косата ми посивее, но все така
усмивката ми продължава да грее?

 

Ще ме обичаш ли, когато 
имам вече бръчки по лицето, 
но все тъй влюбено бие ми за теб сърцето?

 

Ще ме обичаш ли, когато 
остарея, но с надежди и мечти
продължавам да живея?

© Анелия Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??