Dec 1, 2017, 1:24 PM

Ще ме обичаш ли 

  Poetry » Love
886 1 2

Ще ме обичаш ли

Ще ме обичаш ли, когато
косата ми посивее, но все така
усмивката ми продължава да грее?

 

Ще ме обичаш ли, когато 
имам вече бръчки по лицето, 
но все тъй влюбено бие ми за теб сърцето?

 

Ще ме обичаш ли, когато 
остарея, но с надежди и мечти
продължавам да живея?

© Анелия Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??