1.12.2017 г., 13:24 ч.

Ще ме обичаш ли 

  Поезия » Любовна
869 1 2

Ще ме обичаш ли

Ще ме обичаш ли, когато
косата ми посивее, но все така
усмивката ми продължава да грее?

 

Ще ме обичаш ли, когато 
имам вече бръчки по лицето, 
но все тъй влюбено бие ми за теб сърцето?

 

Ще ме обичаш ли, когато 
остарея, но с надежди и мечти
продължавам да живея?

© Анелия Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??