Ще помниш ли
Ще помниш ли сълзите ми,
разливани от безумие по теб,
разбиващи се с трясък и с крясъка на чайките вълни
по бреговете на самотен остров?...
А там - отляво е червеното на любовта.
Кърви!
© Емил Стоянов Todos los derechos reservados