28.01.2015 г., 23:28 ч.

Ще помниш ли 

  Поезия » Любовна
464 0 3

 

                                                                 Ще помниш ли

 

 

 

                                                   Ще помниш ли сълзите ми,

                                                   разливани от безумие по теб,

                               разбиващи се с трясък и с крясъка на чайките вълни

                                                 по бреговете на самотен остров?...

                                          А там - отляво е червеното на любовта.

                                                                       Кърви!

 

© Емил Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много образно и сърдечно!!!
  • Звучи много болезнено. Понякога с малко думи се казват много неща. Хареса ми, Емо!
  • С малко думи си казал всичко, което е необходимо.
    Красива и изпълнена със съдържание миниатюра!
    Поздрав и ведър ден!
Предложения
: ??:??