По грешен път към теб вървях –
под някакво небе намръщено.
Събирах студ, натрупах гняв
и вече исках да се връщам.
Съдбата сякаш ме пожали –
изпрати топли ветрове
и в мен нечакани пожари
стопиха всички ледове.
Сега те виждам по-различен
и грешките са вече прах.
Приемам те и те обичам,
но ти дали разбра?
© Елица Ангелова Todos los derechos reservados
С безкрайна благодарност към вас: Елена,Петя, Петър и Татяна.