24 abr 2008, 22:44

Ще продължавам да те лъжа, Страх... 

  Poesía » Otra
801 0 4
 

Ще продължавам да те лъжа, Страх,
че не мисля аз за Самотата,
но така и не разбрах
как да спра Болката позната...

 

Ти виждаш ли Сърцето в мене -
без Сила вече, полуспряло?
Чуваш ли? Душата стене...
Ела и ме вземи изцяло...

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??