24.04.2008 г., 22:44 ч.

Ще продължавам да те лъжа, Страх... 

  Поезия » Друга
796 0 4
 

Ще продължавам да те лъжа, Страх,
че не мисля аз за Самотата,
но така и не разбрах
как да спра Болката позната...

 

Ти виждаш ли Сърцето в мене -
без Сила вече, полуспряло?
Чуваш ли? Душата стене...
Ела и ме вземи изцяло...

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??