Apr 24, 2008, 10:44 PM

Ще продължавам да те лъжа, Страх... 

  Poetry » Other
802 0 4
 

Ще продължавам да те лъжа, Страх,
че не мисля аз за Самотата,
но така и не разбрах
как да спра Болката позната...

 

Ти виждаш ли Сърцето в мене -
без Сила вече, полуспряло?
Чуваш ли? Душата стене...
Ела и ме вземи изцяло...

© Дани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??