16 sept 2017, 8:29

Ще се науча 

  Poesía » Otra
576 1 2

Да не обичам
с цялото сърце
и да не страдам
когато си тръгват.

 

Да гледам себе си,
и да вървя напред.
В кафявите очи
да не поглеждам.

 

Да бъда силен
и да не се давам.
За грешките фатални
аз да си простя.

 

Да живея смело
и на всеки да помагам,
с протегнати ръце
да се стремя да съм човек!

 

Както някога ти обещах,
макар сега да си далече.
Ще се науча, дядо, да се боря и сам -
а ти ще си свидетел!

 

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Харесах! Поздрави!
  • Хубав стих Кала !!!По различен от другите твой!Замисли ме.Но ти от очите кафяви не се плаши!Сърцето само ще реши на кого да пренадлежи!До нови Приятелю!
Propuestas
: ??:??