24 may 2007, 8:55

Ще се преборя... 

  Poesía
579 0 2
 

Казвам ти, че те обичам и за тебе съм готова да умра,

защо тогава продължавам грешките си една след друга да редя?

Може би ми е безразлично, дали поведението си ще променя.

Та защо ли да го правя?

Така или иначе, не ще ме допуснеш до своята душа.

Сърцето ти със лед обляно е,

Съзнанието ти - от друга завладяно.

Обичам те - не ме обичаш,

Но знам че ще се справя с действителността.

И ще вървя само напред за да намеря любовта.

© Веселина Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Този стих определено въздейства
  • Само напред!Още си малка,ще срещнеш любовта!Поздрав!
Propuestas
: ??:??