24.05.2007 г., 8:55 ч.

Ще се преборя... 

  Поезия
580 0 2
 

Казвам ти, че те обичам и за тебе съм готова да умра,

защо тогава продължавам грешките си една след друга да редя?

Може би ми е безразлично, дали поведението си ще променя.

Та защо ли да го правя?

Така или иначе, не ще ме допуснеш до своята душа.

Сърцето ти със лед обляно е,

Съзнанието ти - от друга завладяно.

Обичам те - не ме обичаш,

Но знам че ще се справя с действителността.

И ще вървя само напред за да намеря любовта.

© Веселина Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Този стих определено въздейства
  • Само напред!Още си малка,ще срещнеш любовта!Поздрав!
Предложения
: ??:??