Ако искаш да си тръгна,
ще си ида като сън,
като бяла сянка ще отмина,
някъде далеч навън.
Ще помахам ли за сбогом,
може би не знам,
и навярно ти ще бъдеш
безнадеждно сам.
И ще се стопя във мрака,
в мека тишина,
само в изгрева ще тлее
моята следа.
© Сеси Todos los derechos reservados