26 feb 2009, 11:05

Ще си отида 

  Poesía » De amor
1025 0 5

Ще си отида


Ще си отида като пара - под вратата,
ще се изнижа, ще се разстеля.
Ще мина през отвора на бравата,
като мълга през теб ще прелетя.
 
Като завеса ти ще ме отместиш,
като вестник ще ме прочетеш.
С коя ли ти ще ме заместиш,
коя ли тук ще довлечеш?
 
Ще си отида и ще те забравя...
ще си направя чаша чай.
А ти ще молиш аз да се поправя
и на стореното да не слагам край.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??