Feb 26, 2009, 11:05 AM

Ще си отида 

  Poetry » Love
983 0 5

Ще си отида


Ще си отида като пара - под вратата,
ще се изнижа, ще се разстеля.
Ще мина през отвора на бравата,
като мълга през теб ще прелетя.
 
Като завеса ти ще ме отместиш,
като вестник ще ме прочетеш.
С коя ли ти ще ме заместиш,
коя ли тук ще довлечеш?
 
Ще си отида и ще те забравя...
ще си направя чаша чай.
А ти ще молиш аз да се поправя
и на стореното да не слагам край.

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??