25 sept 2010, 18:39

Ще спра 

  Poesía » Otra
549 0 1

 

Ще спра за миг и тихо ще погледна,

застанала тук под стария кестен.

Ще стоя отстрани, като сянка няма, бледна

за момент в последния жарък дъх на тази есен.

 

 

За да ме стопли той след дълга самота

и вятърът отново да играе през косите.

Да разпръсне спомена като пръстта,

волно отлетели на живота ни с мечтите.

 

 

Да се стече по бузите заедно със сълзите

разтворен във късния предзимен дъжд.

Тогава ще продължа, свършили са дните,

отне ми ги споменът, завърнал се изведнъж.

© Миглена Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??