24 ene 2012, 21:41

Ще те хвана... миг! 

  Poesía » De amor
707 0 5

Ще те хвана... миг!

Лута се миг непокорен,
миг, неспиращ и бързащ.
Бърза, да не бъде догонен,
че догонен, не се изтърва.

Грабва се страстно и диво,
диво и не се пуска,
че пуснеш ли го, нещо красиво
излита и не се връща.

Ех, миг, не ще ми избягаш!
Избягаш ли, ще е тъжно.
Тъжно, защото носиш наслада,
която да усещам безспирно е нужно!

© Мирена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??