Jan 24, 2012, 9:41 PM

Ще те хвана... миг! 

  Poetry » Love
693 0 5

Ще те хвана... миг!

Лута се миг непокорен,
миг, неспиращ и бързащ.
Бърза, да не бъде догонен,
че догонен, не се изтърва.

Грабва се страстно и диво,
диво и не се пуска,
че пуснеш ли го, нещо красиво
излита и не се връща.

Ех, миг, не ще ми избягаш!
Избягаш ли, ще е тъжно.
Тъжно, защото носиш наслада,
която да усещам безспирно е нужно!

© Мирена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??