22 ene 2020, 11:28

Ще те науча да виждаш вятъра 

  Poesía » Filosófica
471 0 2

Ще те науча да виждаш вятъра,
да го усещаш с върха на пръстите.
Да го подозираш в скърцането на пясъка
и да улавяш ехото му в шепите си.

 

Ще ти помогна да минаваш граници,
да чуваш музиката на цялата вселена.
Да можеш да привързваш сама раните си
и да ставаш бързо, когато си повалена.

Ще те накарам да танцуваш с вятъра,
да се сгушваш прегръдките му олекотена.
Да се понасяш с него във вихъра,
стиснала със зъби тайната му обновена.

© Светлана Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??