4 ene 2012, 14:11

Ще те търся аз 

  Poesía
687 0 10

Ще те търся аз, там, където нощта

в пречудливите си сенки

потулила е любовта.

Там, където жарава пропуква

вечер в снега,

в колибата ни, на нара,

оставил топла следа.

Пред вратата с резето отворена

промъкват се стъпки във мрака,

там, между двата бора,

сърцето ми пак ще те чака.

Надвиснала над нас, луната

ще побелява в своята лудост,

от пиянството на нашата обич,

със шишарките пак ще танцува.

И в този танц с тебе двамата,

с разтопени от огън сърца,

ще изгорим, като съчки в жаравата,

вдъхновени от сладостта!

© Миночка Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??