6 mar 2008, 11:42

Ще търсиш 

  Poesía » De amor
1653 0 11
 

 

Ще търсиш

 

Ще търсиш ръцете ми,

ще чуваш стъпки от нозете ми,

но мен ще ме няма.

Ще бродиш по пътища,

ще сънуваш сънища,

но мен ще ме няма...

Ще виждаш навсякъде очите ми,

в дъжда ще броиш сълзите ми,

но мен ще ме няма...

В теб ще звучи гласът ми,

при теб ще идва сънят ми,

но мен ще ме няма,

всичко ще е само измама...

© Катя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??