6 мар. 2008 г., 11:42

Ще търсиш 

  Поэзия » Любовная
1654 0 11
 

 

Ще търсиш

 

Ще търсиш ръцете ми,

ще чуваш стъпки от нозете ми,

но мен ще ме няма.

Ще бродиш по пътища,

ще сънуваш сънища,

но мен ще ме няма...

Ще виждаш навсякъде очите ми,

в дъжда ще броиш сълзите ми,

но мен ще ме няма...

В теб ще звучи гласът ми,

при теб ще идва сънят ми,

но мен ще ме няма,

всичко ще е само измама...

© Катя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??