7 nov 2009, 22:49

Ще вървя 

  Poesía » De amor
475 0 2

Вървя по път различен, романтичен.
Вървя по път и труден, и прекрасен.
 Живота чувствам и мътен, и по - ясен.
Ту радост, ту носталгия
редуват се като деня с нощта.
Изненадата е вечен спътник в моята съдба.
 Не се страхувам - ще вървя, ще търся брод,
 ще изпълня мисията си под тоз небесен свод.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??