1 may 2018, 15:57

Ще я забравиш ли? 

  Poesía » De amor
671 9 11

Затвори очи! ...

Усещаш я, нали?

Цветна като сън,

топла като лято ...

Насища тишината ти с любов

и те докосва

с устните на вятъра.

Изписва нежности

по закопняла плът.

Пробужда позабравени,

желани чувства.

Като нестинарка стъпва

по жарава ... в твоя  дъх.

И се загубваш

в необята ѝ ...

 

Ще я забравиш ли?

© Дочка Г Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??