Затвори очи! ...
Усещаш я, нали?
Цветна като сън,
топла като лято ...
Насища тишината ти с любов
и те докосва
с устните на вятъра.
Изписва нежности
по закопняла плът.
Пробужда позабравени,
желани чувства.
Като нестинарка стъпва
по жарава ... в твоя дъх.
И се загубваш
в необята ѝ ...
Ще я забравиш ли?
© Дочка Г Всички права запазени