3 feb 2011, 22:15

Щe замълчи 

  Poesía » De amor
568 0 6

 

 

      Когато мракът нощен те обгърне

      и потече животът ти назад,

      повикай светъл спомен -

      да те върне

      в годините, когато бил си млад.

 

      Повикай моя образ, да застана

      до теб - като разцъфнало дръвче.

      Усмихната,

      ръката ти да хвана

      и пак да сме момиче и момче.

 

      Да оживеят трепетите нежни,

      прегръдките - под плаща на нощта.

      И радостите тихи,

      безметежни,

      с които бе богата младостта...

 

      И ще усетиш как сънят те гали

      и бавно ляга в твоите очи.

      Ще се притворят клепки

      натежали

      и самотата в теб ще замълчи.

© Славка Любенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??