14 ene 2015, 7:54

Що е Вайбър 

  Poesía » Para niños
648 0 6

- Що е Вайбър? - питам внучето си много младо.

- В Интернет безплатно с мене да говориш, дядо.

- А, разбирам - му намигам закачливо -

значи бър, бър и за щяло, и нещяло сполучливо.

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??