14.01.2015 г., 7:54 ч.

Що е Вайбър 

  Поезия » За деца
650 0 6

- Що е Вайбър? - питам внучето си много младо.

- В Интернет безплатно с мене да говориш, дядо.

- А, разбирам - му намигам закачливо -

значи бър, бър и за щяло, и нещяло сполучливо.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??