Jan 14, 2015, 7:54 AM

Що е Вайбър 

  Poetry » For kids
641 0 6

- Що е Вайбър? - питам внучето си много младо.

- В Интернет безплатно с мене да говориш, дядо.

- А, разбирам - му намигам закачливо -

значи бър, бър и за щяло, и нещяло сполучливо.

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??