3 jul 2018, 1:04

Щом думите ми сетни спрат 

  Poesía » De amor
843 4 20

Щом думите ми сетни спрат

 

Щом думите ми сетни спрат

с нежен плам ще те целуна,

а телата ни щом се допрат

знам ще трепне крехка струна.

 

Роклята си лунно-бяла

аз в краката си ще спусна,

после ще застана цяла,

Ева - гола и изкусна.

 

И ще дръзна впила устни,

ах, в тръпните ти рамене,

на милувки сладострастни

мъж някой би ли казал "Не!".

 

И дори да ме отблъснеш,

и в огнен свян да изгоря,

мъката, че ще си тръгнеш

аз пак в любов ще претворя...

 

 

 

© Светла Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??