10 ene 2018, 22:46

Щом казваш, че ти се отричаш 

  Poesía » Filosófica
374 0 0

Щом казваш, че ти се отричаш...

от своята вехта любов...

правѝ го не само на думи...

и няма да плачеш до гроб...

© Андрей Андреев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??