18 sept 2008, 19:22

Щом страдаш, то значи си обичал 

  Poesía » De amor
754 0 8

Не се забравят лесно две очи любими,

с които всяка своя мисъл си делил.

Не ме вини, изминаха се толкова години,

а онзи поглед... все още ме гори...

 

Не се забравят лесно топли длани,

щом тези длани са те парили в нощта.

Боли от спомени красиво изживяни,

и от болката по несбъдната мечта...

 

Не, не се забравят и устните, в които

най-святото във огън си обричал,

след обичта боли, но има смисъл -

щом страдаш, то значи си обичал.

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??